Bijzondere Tour Tips voor u

13 juli 2017

Een dagtocht is natuurlijk leuk, maar misschien wenst u toch meer een dagtocht met wat meer inhoud. Ook dat kan bij ons.

Wij rijden naar verschillende bedevaartplaatsen zoals: Echternach, in Luxemburg waar op dinsdag na Pinksteren de "Springprocessie" plaats vindt. Ook het bekende Maria oord Banneux in de Belgische Ardennen bezoeken wij ook een aantal keren per jaar.

Bij sommige reizen is geestelijke leiding aanwezig. Sommige bedevaarten organiseren wij zelf andere rijden wij in opdracht van derden, zie de website van www.bedevaartweb.com

Tip 1. Echternach bedevaart

Bent u geïnteresseerd in een bedevaart naar Echternach in Luxemburg? Kies dan voor een dagtocht naar Echternach van Martinus Tours. Echternach is wereldberoemd vanwege zijn springprocessie. De springprocessie vindt ieder jaar op de dinsdag na Pinksteren plaats. Duizenden bedevaartgangers en toeschouwers komen op deze dag voor dit unieke culturele fenomeen bijeen, ter ere van de Heilige Willibrord.
4635-resize-669x445x70.jpg

Tip 2. Banneux bedevaart

Het bekende Maria oord Banneux, in de Belgische Ardennen, bezoeken we ook een aantal keer per jaar. Elk jaar trekken honderdduizenden pelgrims naar Banneux om hun zorgen, hun lijden of hun zoeken aan Onze-Lieve-Vrouw toe te vertrouwen. Ze drukken hun hoop en vertrouwen uit tijdens een Banneux bedevaart.
banneux-2.jpg

Tip 3. Lourdes bedevaart

Lourdes is misschien wel de bekendste plaats voor een bedevaart ter wereld. Lourdes ligt in Zuid-Frankrijk aan de voet van de Pyreneeën. Lourdes werd zo beroemd door de verschijningen van Maria, die het meisje Bernadette Soubirous hier in 1858 had. Ook voor een bedevaart naar Lourdes kunt u bij ons terecht.
limburgse-bedevaart-lourdes.jpg