Groepsvervoer per bus

B

Bent u op zoek naar veilig, comfortabel en luxe vervoer voor het vervoeren van een groep voor een bedrijfsuitje, schoolreisje, bedevaart, dagtocht of een buitenlandse groepsreis met Schiphol als startpunt? Dan bent u bij Martinus Tours aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in groepsvervoer per bus.

Een luxe en unieke touringcar

Uw dag begint en eindigt in ieder geval goed met de ervaren en vriendelijke chauffeur of chauffeuse van Martinus Tours. Door onze korte lijnen doet u zaken met uw uiteindelijke chauffeur en hebben we aandacht voor ieder detail. Onze touringcar is uniek in Nederland. De lift zit voorin achter het voorwiel en de uitstapdeur is verplaatst naar achteren. Dit betekent dat het in- en uitstappen sneller gaat.

Onze Setra touringcar is bij uitstek geschikt voor het vervoer van zowel valide als mindervalide personen in een rolstoel. Maximaal zes rolstoelen of tot 53 normale zitplaatsen.

Wij dragen bij aan een goede reis

Bij ons aan de keukentafel kunt u al uw wensen kenbaar maken. Martinus Tours denkt graag met u mee. Door onze jarenlange ervaring dragen we bij aan een goede reis. Heeft u een plezierige reis en een leuke dag gehad? Dan zijn wij tevreden.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor groepsvervoer per bus? Neem dan vrijblijvend via ons contactformulier of telefonisch via 0297-263980 contact met ons op.