Bus huren voor een leuke dagtocht

W

Wilt u een bus huren voor een leuke dagtocht? Een luxe bus met een betrouwbare en ervaren chauffeur? Schakel dan Martinus Tours in. Van busreizen in Nederland voor ouderen tot schoolreisjes met de klas en van groepen met mindervalide tot bedrijfsuitjes: het behoort allemaal tot onze mogelijkheden. Samen maken we er een mooie dag van.

Geheel verzorgde busreizen

Martinus Tours regelt voor u een leuke dagtocht van A tot Z. We volgen het door u opgestelde programma, maar dragen indien gewenst ook suggesties aan. En uiteraard kan er onderweg regelmatig worden gestopt om wat te drinken, te eten of te genieten van de mooie omgeving.

Ook georganiseerde busreizen naar bijvoorbeeld kerstmarkten of bedevaartsoorden behoren tot onze mogelijkheden.
dji-0019-mp4-00-01-47-14-still002.jpg

Een speciale rolstoellift

Onze touringcar is ook bijzonder geschikt voor mindervalide passagiers met een rolstoel. Met een speciale rolstoellift aan de voorzijde van de bus worden de passagiers met rolstoel eenvoudig in de bus gelift. En het leuke is dat deze passagiers gewoon tussen de andere passagiers zitten. Gezellig en uniek.

Veiligheid, kwaliteit en klantvriendelijkheid staan bij al onze busreizen in Nederland en buitenland centraal. Meer weten over de mogelijkheden om een bus te huren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0297-263980 of het contactformulier.