Bedevaart: een dagtocht met meer inhoud

E

Een leuke dagtocht is leuk, maar misschien bent u op zoek naar een dagtocht met wat meer inhoud. Ook voor een bedevaart of andere christelijke reis bent u bij Martinus Tours aan het juiste adres. Er zijn verschillende redenen om op bedevaart te gaan: nadenken over het leven of over God, respect betuigen aan een bijzonder iemand, afstand nemen van een hectisch bestaan of om gewoon een mooie plek te bezoeken.

Martinus Tours rijdt naar verschillende bedevaartplaatsen.

Echternach bedevaart

Bent u geïnteresseerd in een bedevaart naar Echternach in Luxemburg? Kies dan voor een dagtocht naar Echternach van Martinus Tours. Echternach is wereldberoemd vanwege zijn springprocessie. De springprocessie vindt ieder jaar op de dinsdag na Pinksteren plaats. Duizenden bedevaartgangers en toeschouwers komen op deze dag voor dit unieke culturele fenomeen bijeen, ter ere van de Heilige Willibrord.

Banneux bedevaart

Het bekende Maria oord Banneux, in de Belgische Ardennen, bezoeken we ook een aantal keer per jaar. Elk jaar trekken honderdduizenden pelgrims naar Banneux om hun zorgen, hun lijden of hun zoeken aan Onze-Lieve-Vrouw toe te vertrouwen. Ze drukken hun hoop en vertrouwen uit tijdens een Banneux bedevaart.

Lourdes bedevaart

Lourdes is misschien wel de bekendste plaats voor een bedevaart ter wereld. Lourdes ligt in Zuid-Frankrijk aan de voet van de Pyreneeën. Lourdes werd zo beroemd door de verschijningen van Maria, die het meisje Bernadette Soubirous hier in 1858 had. Ook voor een bedevaart naar Lourdes kunt u bij ons terecht.

Bij sommige reizen is geestelijke leiding aanwezig. Sommige bedevaarten organiseren we zelf en naar andere rijden we in opdracht van derden. Meer weten over de mogelijkheden? Zie de website van Bedevaartweb.com of neem vrijblijvend contact op met Martinus Tours.